Trots smärtan fixade Tommy Mörsare Alviks tredje raka seger

Tommy Mörsare är tillbaka i Alvik - och det med bravur. Mörsare bidrog med två mål och en läcker cykelspark när Alvik vann tredje raka, 7-0 (2-0) mot Ohtana/Aapua.Men han dras fortfarande med sviter efter den svåra bilolyckan för två år sedan, då han skadade ryggen.

Tommy Mörsare.

Tommy Mörsare.

Foto:

ALVIK2010-05-10 06:00
- Jag känner smärta varje timme under dygnet. Det får jag göra livet ut. Det gäller att lära sig leva med smärtan, att skapa en hög smärttröskel, säger han.
Efter ett år i Notviken är Tommy Mörsare, 26, tillbaka i Alvik. Han gjorde en strålande andra halvlek, men skadeeländet verkar aldrig ta slut.
I samband med att han gjorde sitt andra mål, som betydde 6-0, skadade han vänster knä.
- Jag kände direkt att det inte gick att fortsätta. Det var ju bara nio minuter kvar. Jag vet inte hur allvarlig skadan är, men jag hoppas att inget är sönder i knät, säger Mörsare.
Han gjorde två "typiska" Mörsare-mål - men matchens godbit var hans cykelspark. Bollen var på väg i mål när Niclas Holma hjälpte den på vägen.
- Alvik spelar en rakare fotboll och det trivs jag bäst med. Jag har också ändrat min spelstil en del, är mer bolluppsamlare nu. Det är kul att göra mål, men det viktiga är att laget vinner, säger Mörsare.
Nyförvärvet bra i backlinjen
Alvik övertygade. Nye Serge Kamia från Olympic i Malmö har de rätta måtten för en innerback och bildade ett bra lås tillsammans med Henrik Åström.
Lagkaptenen Roger Nyström fortsätter att visa bra målaptit, gjorde nu sitt andra och tredje mål under våren.
Ohtana/Aapua utan bröderna Hector och Renzo Garcia var starkt decimerat och lyckades aldrig skaka Alvik.
Hector kom in efter en timmes spel men snackade till sig två gula kort och fick lämna matchen efter 18 minuter. Plus till starkt kämpande Johan Svanlöv.
Alviks mål: Tommy Mörsare 2, Robert Nyström 2, Oskar Lindström, Niklas Holma och Viktor Lidén.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!