Succéspelaren vill stanna: "Trivs verkligen här"

Succén fortsätter för Jack Connolly som på lördagen avgjorde sin sjunde match för Luleå Hockey den här säsongen. Efter matchen var amerikanen – som sitter på ett utgående kontrakt – tydlig med att han vill stanna i klubben. "Jag hoppas att det löser sig – för jag och min familj trivs verkligen här uppe", säger han.

8 december 2018 21:14

Inte ens han hade vågat hoppas på en säsong som denna när han i våras fick lämna Rögle.

– Nej, verkligen inte. Det har gått mycket bättre än vad jag förväntade mig. Men jag har verkligen fått chansen här, säger Jack Connolly.

Lördagens match var en av lagets bästa den här säsongen.

– Jag tycker vi gjorde en fantastisk match. Vi skapade mycket chanser och kunde ha gjort några mål till, säger Jack Connolly.

Amerikanen gjorde både 2–1 och 3–1 mot Djurgården – och har nu avgjort sju matcher för Luleå Hockey – ett facit ingen annan SHL-spelare kan matcha.

– Ja, vad ska jag säga? Pucken studsar min väg just nu, säger han med ett stort leende.

Han tror laget kan gå långt i slutspelet.

– Jag ser ingen anledning till varför vi inte skulle kunna gå hela vägen. Vi spelar riktigt bra ishockey och har visat att vi kan slå alla lag i den här ligan, säger Jack Connolly.

Han är öppen med att samtal pågår mellan hans agent och Luleå Hockey.

– Jag fokuserar på ishockeyn, och låter honom ta hand om det där. Men jag hoppas att det löser sig. För jag och min familj trivs verkligen här uppe, säger Jack Connolly.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
David Olsson Jiglund