Lundeström: "Nog blir det Luleå i år"

Isac Lundeström får fortfarande inte träna med Luleå Hockey. Nu uttalar han själv sig för första gången om det hela. "Nog blir det Luleå i år – när jag sa att jag ville åka tillbaka hit efter vi hade blivit utslagna sa de att de tyckte det lät som en bra idé", säger han.

8 januari 2019 12:08

På tisdagen tränade han på is innan Luleå Hockeys A-lag.

– Träning och träning, säger Isac Lundeström och rycker på ena axeln.

Sedan tillägger han:

– Jag får ju inte träna med laget än eftersom Anaheim inte har skickat alla papper än, men jag får köra själv. Och det kändes skönt.

Hur är formen?

– Jag har spelat mycket matcher den senaste tiden. Men jag har inte hunnit vara så mycket i gymmet. Jag har dessutom varit krasslig. Och just nu känner jag mig rätt trött.

Tror du att du kommer kunna spela mot Örebro på torsdag?

– Det är min förhoppning, säger han, och tillägger att han gärna vill göra någon träning med laget innan sin första match, innan han fortsätter:

– Det blir antingen på torsdag eller lördag som det känns nu.

Varför dröjer det?

– Jag har faktiskt ingen aning. Jag har inte snackat med dem. Det är bara min agent som har gjort det. Men jag hoppas att det ska lösa sig den här veckan.

Han är inställd på att avsluta säsongen i Luleå Hockey.

– Det är ganska tråkigt att bara gå och vänta, säger Isac Lundeström och torkar bort några svettdroppar.

Han tillägger sedan:

– När det blir klart vet jag inte, men nog blir det Luleå i år. När jag sa att jag ville åka tillbaka hit efter vi hade blivit utslagna sa de att de tyckte det lät som en bra idé.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
David Olsson Jiglund