Luleå Hockey: "Dörren är lite öppen"

Sex spelare har fått lämna – men kring Christopher Mastomäki har det inte kommit något besked. Anledningen: "Dörren är fortfarande lite öppen", säger Stefan "Skuggan" Nilsson.

17 mars 2017 17:18

Inför årets silly season har sju Luleå Hockey-spelare utgående kontrakt.

Under fredagen meddelade föreningen att sex av dessa avtal inte kommer att förlängas.

LÄS MER: Därför förlänger inte Luleå med spelarna

Den sjunde heter Christopher Mastomäki och har mestadels spelat center i fjärdekedjan under sina två säsonger i Luleå.

Och han är fortfarande aktuell för klubben.

– Med "Masto" har vi kommunicerat på det sättet att vi i dagsläget inte har gett honom något kontraktsförslag men att vi inte heller har stängt dörren. Det är lite grann mer vilken typ av roll vi kan ge honom och vilken typ av roll han själv vill ha, säger general managern Stefan Nilsson och utvecklar:

– Med samma tanke som att vi skulle kunna stoppa in honom i en fjärdekedjeroll så tycker vi att det inte riktigt känns rätt att han på nåt sätt ska fastna i den rollen i flera år här. Så det är lite grann rollen för hans del som vi har diskuterat, och det har gjort att vi inte har gett honom något kontraktsförslag men inte heller stängt dörren fullt ut. Utan dörren är fortfarande lite öppen.

Mastomäki och Luleå Hockey har haft ett möte under fredagen.

– Han har inte tackat nej till oss. Han har trivts jättebra här och han har inte heller stängt dörren från sin sida. Så vi får se vad det blir, säger "Skuggan".

Sportredaktionen har sökt Christopher Mastomäki och hans agent för en kommentar.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!