Läs allt på nsd.se gratis fram till valet

Just nu får du två månader gratis läsning på nsd.se när du testar en prenumeration på vår sajt. Det gör att du kan läsa allt vårt innehåll om valet.

val 2022 25 augusti 2022 20:57

Den 11 september går norrbottningarna och röstar, och vår bevakning av valet pågår för fullt. Kommer Sjukvårdspartiet göra om sitt rekordval i regionen? Hur går det i riksdagsvalet och vem vill samarbeta med vem? Kommer de norrbottniska kandidaterna att komma in i riksdagen och vilka frågor vill de driva nationellt?  Vilka är de viktigaste frågorna i din kommun och vad vill politikerna göra om de kommer till makten? Hur ser de på klimatet, skolan, elmarknaden, vården och äldreomsorgen?

– Vi vill att fler ska ta del av den journalistik vi gör. Det är alltid viktigt men inför ett val kan vår bevakning göra att fler fattar informerade beslut, säger Lenitha Andersson-Junkka, ansvarig utgivare för nsd.se.

Vill du läsa på och följa debatterna? Då ska du följa bevakningen på vår valsajt nsd.se/valet2022.

Just nu kan du läsa vår sajt gratis fram till valet om du är ny kund hos oss. Teckna ett abonnemang så får du de första två månaderna gratis.  Gå in på vår erbjudande-sida och välj Bas digital. Efter två månader betalar du ordinarie pris, 129 kr/månad. Du kan säga upp det när du vill.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa