Tävlingen som sänds under fyra veckor avslutas med att en deltagare koras till ”Årets juniorbagare” och vinner en resa till New York med hela familjen.
I ett avsnitt blev Tuva Nordmark utsedd till ”Veckans stjärnbagare”. Temat för dagen var då tårtor med kungliga inslag. Juryn gav henne positiv kritik eftersom hon hade valt vågade smaker, bland annat hjortron.
– Hjortron är det godaste bäret och så kommer jag ju från Norrland. Sen så var det kungligt tema och hjortron är skogens guld så jag tyckte att det passade, säger Tuva Nordmark.
Men Tuva Nordmark tänker inte bli bagare när hon blir stor.
– Jag vill bli bonde, nån som har hand om alla djur, säger Tuva Nordmark.
Men intresset för djur är inte det enda och när jag frågar hur länge hon har tyckt om att baka så framgår hennes kreativitet.
– Jag har ju bakat lite lättare saker när jag var yngre som pepparkakor och sånt. Men jag har alltid gillat att göra saker med händerna typ pyssla och laga mat, säger Tuva Nordmark medan hon vispar ihop vaniljkrämen som ska vara fyllning i kakorna hon bakar.
Hon tycker att det svåraste med att vara med i tv har varit att inte titta in i kamerorna under inspelningen, men att det har varit roligt och pirrigt att se sig själv på tv. Och även om det är jobbigt när andra deltagare åker ut så är det trots allt en tävling.
Tuva Nordmark har alltid bakat mycket men hon har en favoritårstid när hon bakar som allra mest.
Just nu har hon dekorerat klart Singoallakakorna som hon ska bjuda kompisarna i stallet på. Många fler sorter lär det bli innan den närliggande högtiden stundar.
– Det är ju bäst vid jul, när man bakar praliner och sånt, säger Tuva Nordmark.