Spreds som en löpeld i sociala medier

Läkaren som fått nog av av Försäkringskassan och uppmanar dem att lyssna på vårdens bedöming fick spridning utan dess like i sociala medier.

15 februari 2017 18:33

Nedan följer ett axplock av alla kommenterar:

"Bra skrivet äntligen nån läkare som säger ifrån. Fk kränker läkarna och deras yrkes kompitens."

"Konkurrensutsätt FK! Då kan man ju välja bort alternativen man inte gillar! Fast då blir väl det kartellbildningen bakom folkets rygg i stället och så blir det dom sjuka som står som förlorare igen. POLITIKER i alla partier är ansvariga för folkets välfärd i detta land! Ta ert ansvar NU!"

"Jag är ingen läkare men skriver under med 100 procent Har erfarenhet av FK"

"Äntligen en läkare som vågar sätta ner foten o stå på den drabbades sida."

"Håller inte alls med Tyvärr. Jag har sett sjukskrivningar kopierade av stafettläkare år ut och år in. Tror inte det hjälper att vifta med en läkarlegitimation, Gud blir ni aldrig. Läkarna borde göra ett bättre arbete och jobba med helhetsbild av patienterna istället."

"Skulle hemskt gärna vilja veta vad för för slags kompetens Försäkringskassans utredare besitter..??"

"Så är det när makten vill snygga till siffrorna i statistiken. Man pratar om att satsa på människor men i praktiken innebär det ingen förändring. Bara luften de andats har rört på sig. Man drar ner på resurserna men just detta andas man inget om. Det får inte komma ut. Men vi är många som drabbats. Allt för många!"

Missade du insändaren, ta del av den genom att klicka på länken bredvid.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Ingela Rasimus