Polisens natt: Misshandel och knivbrott

Misshandlad till sjukhus efter att ha attackerats på krogen.

Foto: Nattens nyheter

Norrbottens län2019-09-29 09:34

01:09 Misshandel, Stadshotellet Piteå

En man i 20 års åldern har gripits misstänkt för misshandel av en annan man i samma ålder. Den misstänkta togs till polisstationen för förhör och han anhölls senare. Målsägande vart skjutsad av patrull till sjukhuset för omplåstring.

Elva personer har omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

23:30 Olovlig körning, Överkalix
Polisen stoppar och kontrollerar en A-traktor som visar sig gå fortare än tillåtet. Föraren är minderårig. En anmälan gällande olovlig körning upprättas. Vårdnadshavare kontaktas.

00:16 Misshandel, Boden
Polisen beordras till en krog i Boden med anledning av ett bråk. En man har blivit misshandlad av en annan man. Polisen tar upp en anmälan om misshandel. Det finns inga uppgifter om eventuella skador.

02:18 Olovlig körning, Luleå
Polisen stoppar och kontrollerar en moped som saknar lysen. Det visar sig dessutom att mopeden är avställd och att föraren, som är 19 år, saknar behörighet att köra mopeden. En anmälan upprättas gällande olovlig körning.

02:26 Knivlagen, Boden
Polisen beordras till en krog i Boden där ordningsvakt har envarsgripit en man som bär kniv, Mannen är i 25-årsåldern. Han avlägsnas från platsen och en anmälan upprättas gällande brott mot knivlagen.

02:30 Trafikbrott, Luleå
Polisen utfärdar en ordningsbot till en personbilist som kört på en bussfil samt mot enkelriktat på Magasinsgatan i centrala Luleå.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!