"Formationen gör livet ännu bättre att leva - just här"

Sparbanken nords pris Ännu Här ligare delades ut på Norrbotten media week under torsdagen. Inredningsstudion Formationen blev första vinnaren av priset. "Det känns helt fantastiskt", säger ägarna Moa Lundqvist och Sanna Eriksson.

Norrbotten 11 november 2022 10:26

Priset Ännu Här ligare ska lyfta en person eller aktör som genom sina insatser inom den kulturella och kreativa näringen bidragit till framtidstro och hållbar utveckling här i Norrbotten. Vinnarna är Moa Lundqvist och Sanna Eriksson som driver företaget Formationen som hjälper små och stora företag att lyfta sina varumärken genom att skapa trivsamma lokaler både för kunder och anställda samt miljöer vid event och evenemang.

— Vi älskar platsen vi bor på och brinner för att skapa miljöer genom färgsättning, inredning och visuella helhetskoncept som är snälla mot både människa och planet, och framför allt får människor att trivas. Därför känns det helt fantastiskt att också få ett pris för det, säger Moa Lundqvist och Sanna Eriksson.

Motivering: ”Årets – och tidernas allra första - mottagare av priset Ännu Här ligare har med sina insatser visat både kunskap, mod, uthållighet och en varsam fingertoppskänsla som ger det lilla extra. Med en affärsidé som fokuserar på rumslig gestaltning med hjälp av smart återbruk, hållbara val och respekt för material och design skapar pristagarna attraktiva platser och miljöer för människor att trivas i. Helt enkelt gör det ännu bättre att leva. Just här.”

— Med detta nyinstiftade pris vill vi tillsammans med Norrbotten media week lyfta goda insatser inom den kulturella och kreativa näringen. Att skapa hållbara och välkomnande platser där människor trivs som Moa och Sanna gör och samtidigt dela med sig av sina kunskaper är värt detta pris. Det är verkligen att göra livet bättre att leva här, säger Erika Mattsson, chef för hållbarhet och samhälle på Sparbanken nord.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa