Nattens nyheter – misshandel och knark

Polisen fick rycka ut på ett inbrott under natten.

Polisen har under natten utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Polisen har under natten utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Foto: Montage

Norrbotten2019-11-27 07:28

22.13 Narkotikabrott, Luleå
En patrull kontrollerar en misstänkt person i Notviken. Personen, en kvinna i 30-årsåldern, misstänks för ringa narkotikabrott eget bruk samt innehav. Hon tas med för provtagning och en anmälan upprättas.

00:08 Misshandel, Kiruna
Polis beordrades till en adress i Kiruna efter samtal om en bråkig man. När patrullen kommer dit har mannen lämnat platsen. Efter vittnesförhör upprättas en anmälan om misstänkt misshandel.

03:01 Stöld/inbrott, Boden
Polis beordrades till en arbetsplats i Boden där ett misstänkt inbrott inträffat. Patrullen sökte igenom byggnaden utan att träffa på någon misstänkt gärningsperson. Det är oklart om något är stulet. En brottsplatsundersökning utfördes och en anmälan om stöld genom inbrott upprättades.

05:10 Rattfylleri, Luleå
En patrull stoppar och kontrollerar en personbil i Hertsölandet. Föraren, en kvinna i 25-30-årsåldern, misstänks vara drogpåverkad. Hon tas med för provtagning och en anmälan om misstänkt drograttfylleri upprättas.

Fyra viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga uppgifter om personskador.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!