Restaurangprofil går till fullservicebyrå

Piteåföretaget Oh my etablerade sig i Luleå förra året. Nu knyter de restaurangprofilen Emma Evanne till sig. "Att ta klivet över till kommunikationsbranschen känns väldigt spännande", säger hon.

Emma Evanne går till Oh my i Luleå. Fredrik Nilsson började tidigare i höstas och jobbar också med event.

Emma Evanne går till Oh my i Luleå. Fredrik Nilsson började tidigare i höstas och jobbar också med event.

Foto: Press

Näringsliv2021-11-17 17:23

– Luleå är strategiskt viktigt, med ett starkt näringsliv och ett driv på orten som vi gärna vill vara med och bidra till, säger Sara Thun Arodén, vd för Oh my.

Emma Evanne, upplevelseproducent i grunden och med lång erfarenhet inom restaurangbranschen, blir produktionsledare och stärker upp Oh my på eventsidan.

– Det känns jätteroligt att vara en del av Oh my och få bygga upp Luleåkontoret och eventsatsningen i norr tillsammans med övriga teamet. Att ta klivet över till kommunikationsbranschen känns väldigt spännande och för mig var Oh My det självklara valet, säger Emma Evanne som tidgiare arbetat på ställen som Kust, CG:S, Bistro bar och brygga och Unik 

Oh my planerar att växa ytterligare under nästa år.

– Vi ser en stor efterfrågan på event från både företag och offentlig sektor. Vi väljer att satsa på Luleå i norr och växer snabbt, säger Nicke Wikström, medgrundare av Oh my.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!