Polarbröds Karin Bodin om kärleken till Älvsbyn

Planen var att göra ett inhopp som vd för Polarbröd 2006, 14 år senare är Karin Bodin vd för moderbolaget Polarbrödsgruppen. Hör henne i podden Snacka om affärer.

Karin Bodin, vd Polargruppen.

Karin Bodin, vd Polargruppen.

Foto:

Näringsliv2020-07-16 07:00

I det här avsnittet av podden Snacka om affärer berättar Karin bland annat om sitt engagemang i hållbarhetsfrågan, sin syn på ledarskapet och kärleken till Älvsbyn och saknaden efter sin syster Anna som gick bort för snart ett och ett halvt år sedan. 

– Det är väldigt tomt efter Anna. Vi saknar den skarpa analysen och den lite rebelliska rösten, för Anna var aldrig rädd för att säga vad hon tyckte eller att vara obekväm. Inom företaget försöker vi hjälpas åt att tänka extra på just de här bitarna som var Annas styrka, vi vill fortsätta hålla Annas fana högt inom Polarbröd, säger Karin Bodin.

Hon berättar också om hur det är att driva familjeföretaget, som idag är den tredje största brödproducenten i Sverige, har cirka en miljard i omsättning och går på export till tolv länder. 

Här kan du lyssna på det senaste avsnittet av Snacka om affärer: https://open.spotify.com/episode/4MrHm45aVcDf7EAiIYKmFC

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!