Din röst är viktig - var med och bidra

Blev du berörd eller upprörd av något du läste i tidningen i dag? Nu kan du dela med dig av dina tankar och bidra till fler sidor av saken i direkt anslutning till artiklarna på sajten.

Lenitha Andersson-Junkka byline

Lenitha Andersson-Junkka byline

Foto: Petra Älvstrand

Mediekrönika2021-09-02 07:00

NSD ska vara din nyhetsförmedlare. Vi vill vara först med händelsenyheter och bäst på att förklara konsekvenserna av dem. Men vi ska också vara en plattform för debatt och åsikter. Vi ger läsare möjlighet att uttrycka sin ståndpunkt och komma med repliker på vår debatt- och insändarsida. Nu kan du som läsare också vara med och påverka nyhetsflödet i direkt anslutning till artiklarna på vår sajt. I kommentarsfältet kan du också ställa en fråga till oss på redaktionen. Vi finns där och kommer att svara på era frågor i mån av tid. 

Den trogne läsaren av nsd.se minns att det tidigare gick att kommentera på våra sajter. Många läsare tyckte då att kommentarerna var det som gjorde ämnet intressant. Din åsikt räknas och det du skriver kan nyansera bilden och ge ett nytt perspektiv.

Första gången du ska kommentera en artikel behöver du skapa en användare hos Ifrågasätt.se, som är företaget som hanterar kommentarerna och som modererar dem utifrån vår publicistiska hållning. Vi vill att du ska uppge ditt riktiga namn som avsändare och kommer också att få verifiera din identitet med bank-id första gången du loggar in. Detta för att vi tycker det är viktigt att man ska kunna stå för sin åsikt. 

Kommentarerna kommer att modereras och vi tolererar inte kränkningar, förtal eller nedsättande ord. Inte heller hån, hat och hot. Vi tar ansvar för att tonen är god i kommentarsfältet och de som missköter sig får en varning eller stängs av. På så sätt tror vi att fler kommer att ha en behållning av att både läsa och skriva kommentarer.

Så surfa in på sajten och ge din syn på saken! Dela med dig av din erfarenhet, tyck till eller ställ en fråga till oss. Just din kommentar kan bidra till att fler vill diskutera frågan och till att vi på redaktionen får nya uppslag till uppföljande artiklar. På så sätt kan du vara med och påverka vad som skrivs i din tidning. Vår förhoppning är att kommentarerna även ska ge ett mervärde till dig som inte själv vill delta aktivt, utan bara läsa vad andra skrivit.

Vi hoppas att du uppskattar detta och vill delta, välkommen att engagera dig! 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!