Musikchocken - vi vann företagsrocken!

Under fredagskvällen var avgjordes finalen i Företagsrock 2017 på Ebeneser. Efter några rafflande uppträdanden stod det klart att vinnarna var bandet No Expectations från Norrbottens Media.

7 april 2017 21:54

Efter ett antal omgångar och en final där de tre banden World Spread Panic från WSP, Tee H Band från Team Heja och Norrbottens Medias egna band No Expectations stod till slut det sistnämnda som vinnare. No Expectations hade inte väntat vinsten. – Det känns lite overkligt, säger Moa Höjer, bandmedlem.

Grundstommen till No Expectations har funnits i ungefär fyra års tid. Bandet har både tappat lite medlemmar och det har tillkommit andra. Trots att bandet funnits i några år är det första gången de vinner ett pris av den här karaktären.

– Vi är helt överlyckliga, säger Moa.

För att komma vidare till final har bandet gått igenom tre omgångar. Att gå vidare till semifinal kom som en överraskningt, och en förväntning på att de skulle vinna hela Företagsrocken 2017 fanns inte, trots att delegat i hårdträning hela veckan.

– Det har varit jättebra klass på alla band, säger den lycklige bandmedlemmen.

Låtarna som de olika banden uppträtt med bestod av två fastställda och en valfri och en jury av välkända personer i Luleå från politiken, kulturlivet, sportvärlden& näringslivet utsåg till slut vinnaren. Vinsten innebär att bandet i sommar får spela på hamnkalaset.

– Det ryktas om det, men det får vi tänka mer på i morgon, säger Moa Höjer, bandmedlem.

Förutom Moa Höjer ingår också Petter Norén, David Carr, Bengt-Åke Persson, Ida Folkesson, Björn Engström, Pelle Johansson, Lars Folkesson och Andreas Selberg i No Expectations.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Nellie Andersson

Ämnen du kan följa