Wiklander: "Det är stort"

NSD:s recensent Sebastian Wiklander skrev ett brev till Håkan Hellström.
Och fick svar...
- Jag blir alldeles grinfärdig, säger Wiklander.

Håkan Hellström

Håkan Hellström

Foto: Pär Bäckström

LULEÅ2013-04-24 12:56

Det var i en recension av Håkan Hellströms senaste platta Det kommer aldrig att va över för mig som Sebastian Wiklander skrev ett känslosamt brev till popstjärnan. Det började med: "Du har skrivit åtta brev till mig och nu vill jag skriva ett till dig. Skillnaden är att dina brev har förändrat mitt liv".

Mycket beröm

Recensionen som publicerades i NSD 18 april har väckt reaktioner bland NSD:s läsare. Mycket beröm har kommit via Facebook, sms, mejl och telefonsamtal.

- Det är skitroligt! En kille jag gjorde lumpen med som jag inte hört något från på typ 15 år hörde av sig efter att ha läst recensionen, och en tjej som jag gick på lågstadiet med också. Anledningen till att folk hört av sig och visat fina känslor tror jag har med Håkan att göra. Han är ju en sådan människa och de som gillar honom smittas nog av det. Tror inte att det jag fått samma gensvar om det hade handlat om någon annan eller något annat band, säger Sebastian Wiklander till nsd.se.

Ett oväntat mejl

Och som grädde på moset skickade alltså självaste popstjärnan ett svar på Wiklanders brev.
Han börjar brevet med: "Hej Sebastian! Läste den enormt fina recensionen o påbörjade faktiskt ett litet svar för första gången på en recension!"

- Jag blir tårögd. Det är stort. Så jävliga härligt. Och det var ju fint skrivet såklart, brevet, säger Sebastian Wiklander.

Mejlet var skickat från skivbolagets adress.

- Han skrev att han är glad och tacksam över att hans musik nått mig. Och att "vi hörs på skivan".

Vad ska du göra med svaret?

- Jag vet inte, tatuera in det kanske? Ha ha!

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om