De har tillsammans med sina tre barn tagit tåget från Grenoble i Frankrike till norra Sverige. NSD träffar dem på campingen i Karlsvik där de bor i tält. Familjen söker svala och naturnära semesterorter och trivs därför i Norrbotten. Hittills har de besökt Östersund, Gävle och Luleå.
– Jag har tidigare studerat i Stockholm och vi gillar Sverige. För varje besök hamnar vi längre och längre norrut. Vi trivs bra eftersom det inte är så mycket folk, det är svalt och mycket lättillgänglig natur, säger Sebastien Cadeau-Belliard.
Det är tydligt att familjen inte trivs när det blir för varmt, de tycker den svenska sommaren fungerar bra när man vandrar i naturen eller paddlar med kanot. Det är tredje gången hela familjen besöker Sverige och landet ligger dem varmt om hjärtat.
– Hemma i Frankrike är det mellan 28 och 30 grader. Vi har vänner hemma som tröttnat på värmen och också skulle vilja besöka Sverige, medan andra trivs bra i värmen, säger Sebastien Cadeau-Belliard.
Familjen är ett exempel på vad som har kommit att kallas "coolcation", alltså att resa till en svalare semesterort för att slippa värmeböljor. Begreppet "coolcation" har diskuterats under en tid då värmerekord slås och skogar brinner i Europa.
– Det är en fruktansvärd utveckling och kan tvinga folk att flytta till andra länder på grund av bland annat obrukbara jordar. Vi marknadsför inte den här typen av begrepp, men det blir intressant att följa utvecklingen, säger Annika Fredriksson, vd för organisationen Swedish Lapland Visitors Board.
Samtidigt är det svårt att bekräfta att det faktiskt skett en ökning av turister i samband med varmare temperaturer.
– Vi vet att den här typen av resmål ligger i tiden för vad många resenärer efterfrågar. Vi har statistik, men den kommer med en fördröjning på några månader, så vi kan inte se hur det sett ut under sommaren förrän i höst, säger Fredriksson.
Dessutom kan det vara svårt att definiera vad "coolcation" är för något, menar Thomas Jakobsson som är chefsekonom på Visita, en branschorganisation för svensk besöksnäring.
– Min tolkning av "coolcation" är att personer som tidigare sökt sig till länder i södra Europa för semester istället väljer svalare platser, exempelvis britter som väljer att semestra i Sverige istället för södra Spanien.
– Jag har själv funderat på om själva begreppet "coolcation" bara finns på pappret eller om det finns på riktigt, men det är lite för tidigt att uttala sig om det, säger han.
På Campingen i Luleå, där Sebastien Cadeau-Belliard och Anne Van Clare semestrar, upplever personalen att det kan finnas en "coolcation"-effekt.
– De kommer hit för att de är svalare, just den orsaken har ökat. Det är något jag sett i sommar och var inget jag tänkte på i fjol, det är absolut nytt, säger destinationschef Lotta Nilsson.
Campingen får in ungefär 80 bokade gäster per dag och de flesta kommer från våra grannländer. Samtidigt spelar fler faktorer än värme in när man väljer semesterdestination, menar Thomas Jakobsson på Visita.
– Det finns många faktorer som påverkar valet av resmål. Inte minst tillgänglighet. Utlandsresandet till Sverige har ökat på senare tid, framförallt från våra nordeuropeiska grannländer. Förmodligen förklarar valutautvecklingen mycket av den utvecklingen. Det har blivit väsentligt billigare för danskar och finländare att turista i Sverige, men inte för norrmän. Det syns i turistströmmarna, men just nu ser jag inget som otvetydigt pekar mot "coolcation".
Vidare tror Thomas Jakobsson att klimatförändringar kan komma att få en påverkan på Sveriges framtida besöksnäring.
– Tolkar vi de senaste årens sommarväder som klimatförändringar finns definitivt potential för framtiden. Jag hör då och då att det finns människor redan nu som säger att de inte vill resa dit där det är så varmt och därför väljer Sverige. Men just nu är det för tidigt att avgöra om det är en faktisk trend, säger han och avslutar:
– Den här frågan kommer att bli viktigare och viktigare för framtiden. Vi kommer få en konkurrensfördel på grund av klimatet i framtiden, men hur stor fördel det blir återstår att se.
Planen för familjen är att resa norrut under de två veckor de har kvar av semestern, eventuellt till Lofoten.