Det är Café Koppars lokal i hörnet av Kungsgatan/Storgatan som ska förvandlas till en klassisk brödbutik a la Söder i Stockholm.
- Jag har en bra känsla. Det är en väldigt vacker lokal med fina fönster. Huset är byggt 1927 och vi ska se till att verksamheten harmoniserar med huset. Sedan ligger det väldigt bra till också. Ett nytt hotell öppnar, det är närheten till Systembolaget och busstationen... ja, det är mycket folk i rörelse omkring lokalen, säger Mikael Lövgren.
Han är sjukgymnasten som började knåda deg i stället för kroppar och som drog igång stenugnsbageriet i Bensbyn för 2,5 år sedan.
- Jag har bara sålt bröd i Bensbyn sedan jag började och efterfrågan är stor. Jag tror det finns bra förutsättningar att öka försäljningen avsevärt med en lokal i centrum, säger Lövgren.
Nu har han fått med sig en annan sjukgymnast i satsningen. Anna-Maj Öhlund jobbar vid Sunderby sjukhus. Nu blir hon delägare.
- Jag har kvar en deltid som sjukgymnast vid Smurfit Kappa i Piteå. Men framöver kommer jag att avveckla sjukgymnastiken helt, säger Lövgren.
Bageriet är specialiserat på stenugnsbakat surdegsbröd, men tillverkar även annat.
- Vi gör bland annat vår egen marmelad och müsli. Det blir lite av varje som vi ska sälja men huvudkonceptet är en brödbutik inriktad på surdegsbröd.
Butiken slår upp dörren i början av juni, om allt går planenligt.
- Vi ska renovera lokalen och räknar med att allt är klart då, säger Mikael Lövgren.