OK Norrbotten bemannar och flyttar

Obemannat blir i höst bemannat. OK Norrbotten gör en ny bensinstation av före detta Müller & Müllers fastighet i Notviken. Dit flyttas granntomtens obemannade pumpar.- Läget är bra vid en stor trafikplats, säger Staffan Magnusson, vd för OK Norrbotten.

Staffan Magnusson tror på utrymme för ytterligare en bemannad bensinstation i Luleå. FOTO: Helena Boström

Staffan Magnusson tror på utrymme för ytterligare en bemannad bensinstation i Luleå. FOTO: Helena Boström

Foto: Helena Boström

LULEÅ2010-05-21 06:00
OK Norrbottens vd är övertygad om att det finns marknad för en ny bemannad bensinstation i Luleå.
- Vi har redan två och det finns utrymme för en tredje. Handeln i Luleå utvecklas ju också åt det här hållet, säger han om den västliga delen av staden.
Müller & Müllers åttakantiga bilhall anpassas till butik och den tidigare verkstaden blir gör det själv- och tvätthallar.
Det blir ingen bensinstation med stor sortering av bildelar och tillbehör. I stället blir det mera av matvaror, snabbmat och fika.
Sveriges största butik
- Den här stationen blir betydligt mindre än OK Center som är drygt fyra gånger större och Sveriges största OKQ8-butik, säger Staffan Magnusson.
OK Center har så stora lokaler att de är svåra att fylla. Där väntar nu förändringar när den nya bensinstationen i Notviken öppnat.
Det är inte bara i Notviken som OK Norrbotten rör på sig och flyttar pumpar. På Storheden flyttas den obemannade stationen från Coop Forums parkering till en gräsyta intill Inter Sport.
- Då hamnar pumparna på bättre plats, utanför zonen för vattentäkten, säger Staffan Magnusson.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om