Ny verksamhetsgren ska bidra till omställningen

Mobilaris lanserar en ny verksamhetsgren, Mobilaris Evolve, med målet att accelerera den gröna, industriella omställningen.

Mobilaris lanserar den nya verksamheten Mobilaris Evolve.

Mobilaris lanserar den nya verksamheten Mobilaris Evolve.

Foto: Pressbild

Luleå2022-05-17 16:00

Nu lanseras ett nytt företagsnamn och varumärke för den nya verksamhetsgrenen Mobilaris Evolve, genom vilken man kommer att investera i indtech-företag, främst inom norra Skandinavien.

– Vi ser verkligen fram emot att få bidra till den gröna, industriella omställning som nu pågår här i norr. Jag är övertygad om att genom att göra det möjligt för entreprenörer att växa och dra nytta av innovativ kompetens, kommer vi inte bara att påskynda den gröna omställningen, vi kommer även att skapa fantastiskt värde för våra investerare, säger Daniel Enström, ceo för Mobilaris Evolve.

Mobilaris Evolve kommer att agera som aktiva ägare, som i nära samarbete med entreprenörerna stöttar med det som behövs för att skala upp, såsom rådgivning inom affärsstrategi, internationella etableringar och kompetensförsörjning. Portföljbolagen kommer även att få tillgång till ett stort nätverk av erfarna företagsledare, branschexperter och rådgivare.  

Med lanseringen av det nya varumärket består nu Mobilaris-gruppen av Mobilaris Evolve, Mobilaris Industrial Solutions och Mobilaris Innovation Center. 

Daniel Enström, ceo för Mobilaris Evolve.
Daniel Enström, ceo för Mobilaris Evolve.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!