Ny boss för Luleåkalaset

Luleåkalasets nya produktionsledare har drömartisten klar.- AC/DC i Luleå om jag får vara orealistisk, säger Jonas Persson, 31.

Foto:

LULEÅ2008-12-18 06:00
Det blir alltså Jonas Persson som tar över rodret efter förre kalasskaparen Thomas Lidberg som i höst
slutade sin projektanställning på Luleå Mäss & Kongress med specialuppdraget att vara produktions-
ledare för Luleåkalaset.
Vem är Jonas Persson?
- Jag är född och uppvuxen i Luleå. Jag pluggade till nationalekonom på universitetet men började som säljare 2004 i Stockholm. I juni 2006 var jag tillbaka och började som säljare på Mäss & Kongress. Jag har arbetat med försäljning och mässor och med utrymmen för Luleåkalaset. Det är viktigt att hitta ett bra område att ha Luleåkalaset på.
Luleåkalaset arrangeras för sjunde gången den 30 juli till 1 augusti nästa år. Under 2008 hade Luleåkalaset under tre kvällar cirka 50 000 besökare.
Familjefest
- Det känns så klart bra att bli produktionsledare men jag har varit med sedan 2006. Luleåkalaset ska vara en familjefest där vi vill hålla biljettpriserna låga. Vi vill också ha en åldersmix, från barn till gamla. Det ska vara den sista händelsen på sommaren.
Hur går artistraggningen?
- Vi håller på att titta på en del förslag. De stora produktionsbolagen presenterar vilka artister som turnérar till sommaren i januari.
Vem eller vilka är dina drömartister till Luleåkalaset?
Det dröjer ett tag innan Jonas Persson svarar.
- Om det får vara helt orealistiskt så säger jag AC/DC.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om