NSD hallåar...
... Anders Hellman ägare av Sushibar i Luleå, utvidgar och öppnar Salladsbar, där matgäster kommer att kunna beställa från två olika kök men äta vid samma bord. Maträtterna i den nya delen är moderna, ny-tänkande och hälsosamma sallader och soppor.
- Jag sålde Sushibar i Sundsvall för ett år sedan, och vill nu utveckla konceptet lokalt med Salladsbar. Det har funnits i mina tankar en längre tid, och efter det att jag kom över lokalen, så öppnades möjligheten att genomföra detta.
Hur kommer menyn att se ut?
- Vi kommer att ha åtta sallader och en soppa. Det kommer vara lite av ett trolleri med salladerna. Tanken är att använda mycket lokalbaserade råvaror som exempelvis renstek. Sopporna kommer dessutom att bli mer matiga.
Finns det en marknad för det här?
- Jag har inte gjort någon marknadsföring, men jag tror att det ska finnas en kundkrets för det här. Vi tror på det här och vi hoppas att folk kommer att gilla maten.
Så jobbar vi med nyheter Läs mer här!