LF Baskets guardstjärna är nära spel i Sundsvall Dragons

Sundsvall Dragons har bara en plats kvar att fylla.Men guardstjärnan Emil Salon är fortfarande hög- aktuell.- Det finns ett intresse från båda sidor, säger sportchefen Fredrik Åhnstrand.

Emil Salon.

Emil Salon.

Foto: Pär Bäckström

Luleå2012-07-12 21:36

I slutet av maj berättade LF-guarden Emil Salon, 26, för NSD att hårdsatsande Sundsvall Dragons hade kontaktat honom och frågat om framtiden.

- De ringde och frågade om mina planer. Men jag hade inte så mycket att ge dem, för jag vet ju ingenting just nu, sa Salon till NSD då.

Sedan dess har det hänt saker i klubben och man har bland annat plockat in stjärnorna Alex Wesby och Michael Cuffee i truppen.

Och nu har man bara en plats kvar att tillsätta - och den kan Emil Salon ta.

- Han är ett av namnen som vi har diskuterat och ett av de namnen vi har pratat med under sommaren, säger Sundsvall Dragons sportchef Fredrik Åhnstrand.

"Intresse från båda sidor"
Vi har uppgifter på att ni har pratat rätt mycket med honom.

- Det beror väl på vad man uppfattar som mycket. Vi har väl pratat några gånger likväl som vi har pratat med andra spelare några gånger också. Om det finns ett intresse behöver man ju prata och förklara att intresse finns, det kanske inte räcker med en gång, säger Åhnstrand.

Vad är känslan kring Salon?

- Genom att vi har haft kontakt några gånger så förstår jag att det finns ett intresse från båda sidor. Sen funderar vi lite grann på vilket namn till som ska in. Vi har inte satt ner foten än men Emil är ett av namnen som diskuteras, säger Åhnstrand.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om