Lars Hedquist och Christer Andersson har drivit O'learys i Luleå sedan 2012. Ett år efter rivstarten ärades dem med priset som "Årets franchisetagare 2013", och nu är det dags igen.
I slutet av oktober blev det offentligt att de vinner priset "Årets franchise of the year – bowling and event". Den 24 mars åker duon ner för att hämta hem priset på Frannygalan där franchisetagare inom alla branscher deltar.
Vad är ert framgångsrecept?– Hårt arbete och att vi har varit nitiska. Vi har verkligen försökt att finpenetrera på alla punkter. Att aldrig ge sig och vara nöjd och att hela tiden hitta bitar som vi kan göra bättre. Vi är några ordentliga visionärer och eldsjälar som jobbat mycket för det här, säger Lars Hedquist.
Hur går O'learys i Luleå idag?– Det rullar på. Vi håller samma siffror som när vi startade för sex år sedan, det är fantastiskt. Vi har aldrig satt oss lugn i båten heller.
Vad satsar ni på det här året?– Terrassen är huvudmålet, att få den att fungera. Sedan hålla kvalitén på det vi gör. Christer Andersson är en fantastisk förvaltare av saker och ting. Han har hela tiden hållit fanan i topp av matkvalitén under så lång tid. Kockbranschen är inte lätt. Jag är mer en visionär och fixar och trixar, Christer är mer en förvaltare av driften. Vi har hittat vårt eget upplägg på ett vettigt
sätt.