Hon är ny vd för Norrbottenbaserat företag

Catrin Ingvarsson är utsedd till ny vd och koncernchef för BDX Företagen. Hon har varit tillförordnad vd sedan september.

Catrin Ingvarsson är utsedd till ny vd och koncernchef för BDX Företagen, med huvudkontor i Luleå. Hon har varit tillförordnad vd sedan september.

Catrin Ingvarsson är utsedd till ny vd och koncernchef för BDX Företagen, med huvudkontor i Luleå. Hon har varit tillförordnad vd sedan september.

Foto: Patrik Öhman

Luleå2022-02-17 16:00

Hon har arbetat i BDX Företagen ab sedan 2013, i olika roller, bland annat som CFO. Nu senast har hon varit tillförordnad vd. 

– Jag, och hela styrelsen, är otroligt glada över att vi får behålla Catrin Ingvarsson i rollen som vd. Hon har en gedigen erfarenhet från BDX Företagen ab, både genom sin roll som CFO och även att hon har ingått i BDX koncernledning sedan 2020. I styrelsen ser vi fram emot att fortsätta BDX Företagens tillväxtresa tillsammans med Catrin Ingvarsson, säger Roger Åström, styrelseordförande för BDX Företagen.

– Det känns hedrande att styrelsen utsett mig till vd i en så fin koncern med så många kompetenta kollegor. Tillsammans kan vi verkligen göra skillnad, säger Catrin Ingvarsson.

BDX Företagen, med huvudkontor i Luleå, har under de senaste åren ökat verksamheten till en omsättning om närmare fem miljarder kronor och 600 anställda, med uppdrag över hela landet men med basen i främst Norrbotten och Västerbotten.

– Det jag ser fram emot nu är att vi ytterligare ska utveckla verksamheten. Inte nödvändigtvis genom att växa men att utveckla de delar där vi redan nu har en stark position, säger Catrin Ingvarsson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!