Tävling: Har du länet coolaste Luleå hockeydekoration?

En signerad matchtröja med alla Luleå Hockeyspelarnas autografer. Det fantastiska priset ligger i potten i vår jakt på den allra bästa Luleå Hockeyutsmyckningen. Har du dekorerat altanen, balkongen eller kanske din arbetsplats? Skicka in din bild till oss – för att vara med och tävla!

Einar Emanuelsson signerar matchtröjan.

Einar Emanuelsson signerar matchtröjan.

Foto: Norr media

Luleå2022-04-21 16:43

Att Luleå är en hockeystad är ingen nyhet, det är sen gammalt. Men vad som också är gammalt är det enda SM-guld som Luleå Hockey tagit och det ligger så långt tillbaka som 1996. 

Vissa spelare i guldlaget har hunnit få barnbarn och rikligt med öronhår vid det här laget. Det är hög tid för nya guldhjältar att skriva om Luleås idrottshistoria.

En stad värdig ett nytt guldförsök bör också visa upp sitt stöd offentligt. Kanske har du sett balkonger pyntade med en flagga här och en halsduk där men det kan bli så mycket mer än så. Därför startar vi en läsartävling där målet är att utse den bästa Luleå Hockeyutsmyckningen i Norrbotten. 

Den kan göras på balkongen, huset, altanen, bilen, skolan, arbetsplatsen, ja, det enda ni egentligen behöver förhålla er till är att era skapelser ska kunna ses av andra Luleåbor. Det är dags att klä upp stan i gult, svart, rött – och förhoppningsvis lägga till guld på slutet.

Priset? Helt i linje med uppdraget. Vinnaren får nämligen en matchtröja med de blivande guldhjältarnas autografer. Ta chansen att vara med, då kan den tämligen unika tröjan vara din när slutspelet är över.

Gör så här:

För att delta kan ni skicka in bilder på er offentliga utsmyckning till webben@norrmedia.se. Skriv gärna någon rad om bilden och uppge fotograf.

Det går också bra att delta i tävlingen via vår Facebook.

Tävlingen pågår tills Linus Omark och resten av gänget är klara med sitt uppdrag – att spela hem guldet till Luleå.

Luleå Hockey.
Luleå Hockey.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!