En anonym läsare skickade in en bild som hen tagit på en "rolig" skylt utanför en restaurang. Vi ringde upp restaurangchefen för att höra hur man egentligen ska tolka budskapet gällande deras glutenfria pizzor.
– Det betyder att vi bakar vanliga pizzor med gluten i på pizzerian, men att vi samtidigt gör glutenfria pizzor, och att det kan finnas spår av gluten från partiklar i luften eller pappret pizzorna ligger på. Men alla glutenfria ingredienser förvaras i särskilda boxar, säger Bahman Jamshidi, som driver Gammelstads pizzeria.
Ger inte skylten lite dubbla budskap?– Nej, vi förklarar för miljökontoret och för kunderna hur vi gör med det glutenfria och alla är nöjda och det är ingen som har klagat.
Han berättar att de började med glutenfria pizzor för ett halvår sedan och att det blivit något av en succé.
– Vi har haft folk här som inte har kunnat äta pizza på tio år och som har provat och det har gått jättebra. Nu har vi säkert hundra kunder i månaden som väljer glutenfritt och huvudsaken är att de är nöjda, säger Bahman Jamshidi.