De fyra är Kosovare Beka, 24, Robin Söderlund, 25, Jack Hansson, 22, och Ahmed Zia Gohari, 21. Tre möter kunder i jobbet, men Robin Söderlund har lämnat butiksarbetet för ett halvår sedan. Han arbetar nu som utbildare på Kjell & Company.
Kosovare Beka och Jack Hansson har säkert många av läsarna mött, eftersom de finns i förbutiken hos Coop på Örnäset i Luleå. Ahmed Zia Gohari jobbar på Ikea i Haparanda.
Som kund undrar man om det är sant att "Kunden har alltid rätt"?– Nej.
De är eniga.
Ahmed Zia Gohari berättar om ett exempel: "Säg att kunden säger till mig att "En av dina kollegor lovade att jag skulle få det där soffbordet billigare". Sedan när jag kollar det med kollegan, så visar det sig att det har han eller hon inte sagt. Och då är det klart att jag måste säga emot kunden, säga att så är det inte."
De tre andra runt bordet nickar instämmande. De känner igen situationen, även om de inte har just erfarenhet av att sälja soffbord.
Till jobbets nackdelar hör detta att bli inkallad med kort varsel.
– Man ställer upp, man gör det för kollegornas skull. Det har hänt att jag kommit till jobbet trots att jag är förkyld och sjuk, säger Kosovare Beka.
Men hon känner att hon numera har blivit bättre på att neka, himlen faller inte ner för det.
– Jag hade jättesvårt att säga nej förut, men jag har lärt mig.
Ahmed Zia Gohari uppskattar att arbetet ger honom möjlighet att jobba på helger och vara ledig på vardagar. Vardagarna ägnar han åt studier.
Alla fyra vill poängtera att de inte har det värst.
– Det finns många butiker i Norrbotten och i Luleå som har dåliga chefer, säger Jack Hansson.
– Jag har varit med om jättebra chefer som kändes mer som en vän, alltid peppade en till att göra ett bra jobb. Men jag har även varit med om raka motsatsen, chefer där det verkar som att de får betalt för att trycka ner folk och berätta hur dålig man är, säger Robin Söderlund.
Ahmed Zia Gohari poängterar att chefer "istället för att göra rätt saker, måste göra saker rätt".
Han och de övriga tre är eller har varit fackligt aktiva eller haft positiv kontakt med facket. De kommer i kontakt med kollegor i yrket i länet och Luleå som är underbetalda, som har felaktig lön eller arbetstider som inte är ok.
– Jag trivs med mina arbetsuppgifter, med kundmötet. Men det är en otrygg bransch, länge får man gå på korta visstidskontrakt och när du väl får en tillsvidaretjänst är den mest troligt på få timmar, man får hela tiden jaga extratimmar. Men vi har på många sätt schyssta villkor om man till exempel jämför med hotell- och restaurangbranschen som också till stor del är ett genomgångsyrke. Till exempel har vi bra OB, något som är nästintill heligt i vår bransch, säger Jack Hansson.
De fyra är eniga om att jobba i butik ofta är förknippat med att vara ung, det kan vara det första yrket efter gymnasieexamen. Det kan vara ett yrke man tar för att klara sig medan man håller på med annat. Kosovare Beka gick handelsprogrammet på gymnasiet så handel har funnit med i livsplanen – även om det skulle vara kul att komma tillbaka till Spanien och åter jobba med gathundar.
Ett motiv för att stanna är kollegorna. Nivån på själva jobbet är "upp och ner". Vad som är "inne" inom handeln just nu är att hälsa på alla kunder – vilket inte alltid är praktiskt möjligt. Kunden kan helt enkelt befinna sig fysiskt för långt bort.
Ingen av de fyra har något emot att hälsa, men det kan finnas tillfällen när just det inte har prio ett...
– När jag går på stan vill jag hellre vara helt okänd, än "Cooptjejen", säger Kosovare Beka.