De tar över Teaterrestaurangen

Det är Restaurangkreatörerna AB med Mattias Elfmark och Fredrik Sidevärn som ska driva nya Teaterrestaurangen i Luleå. De öppnar i januari.- Vårt koncept är svensk husmanskost lagad på lokala råvaror, tilltalande prisbild och stort utbud av vin på glas, säger Fredrik Sidevärn.

Foto:

Luleå2010-10-13 18:04

På onsdagen presenterade teaterchef Karin Enberg de nya restauratörerna.
Mattias Elfmark är kock och har arbetat på restauranger i Sverige och utomlands. Fredrik Sidevärn har en bakgrund som restaurang-, bar- och restaurangchef utomlands och har till exempel varit med och startat Norges största konferenshotell.
Lunchservering
Elfmark och Sidevärn innehar sedan tidigare tre restauranger i Norrbotten: Husman Kök & Cafe i Teknikens hus, Golfkrogen i Rutvik och Lappis Cafe & Matsalar i Riksgränsen.
- Golfkrogen har vi nu sagt upp, säger Fredrik Sidevärn.
När de efter helgerna i januari öppnar Teaterrestaurangen så är det i nya och större lokaler med stort kök och en speciell a la carte-del.
- Vi ska ha lunchservering måndag-fredag och kvällsöppet med a la carte-meny tisdag-lördag. Det blir en folklig, opretantiös atmosfär. Folk ska slinka in spontant, utan anledning, säger Fredrik Sidevärn.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om