Scenarbetare, artister och alla andra som ingår i produktionen av Melodifestivalen intar Coop arena under veckan och helgen. Dessa behöver förstås mat och Arenarestarurangen på Coop arean är de som ser till att crewet får äta. Det är uppemot 300 personer som ska få både lunch och middag serverad de närmaste dagarna.
Den största utmaningen har varit att få plats med alla gäster.
– Vi är ganska van att hantera mycket lunch, så det är mer att få plats med alla, men de som jobbar med Mellon får sitta på andra ytor än i vanliga restaurangen, säger restauratören Henrik Gröntvedt.
Till luncherna bjuds det på restaurangens vanliga meny och till middagarna är det husmanskost som gäller.
– Vanlig husmanskost är det de önskar.
Att Gröndtvedt och company som fick uppdraget att servera Mellofolket var inte helt oväntat, enligt Gröntvedt.
– Vi driver alla restauranger på arenan vanligtvis, så vi finns ju i huset och vi har lunchrestaurangen öppen dagligen och driver alla restauranger under hockeyn, säger han och tillägger:
– Det är roligt när det händer något annorlunda. Det är ganska stort engagemang runt det här så det är kul.