Bröllopsform tog kilon av Luleåparet Brun

Såg ni Birgitta och Ronny Brun i programmet Bröllopsform i TV 4 i går?Det gjorde förstås paret själv hemma i Luleå.- För oss var det viktigast att komma i bättre fysisk form. Vi hade inga större problem med vår relation, säger Birgitta Brun.

Foto:

LULEÅ2008-12-05 06:00
Birgitta, 45, före detta flygvärdinna som numera arbetar på Luleå flygplats för Barents Airlink, och Ronny Brun, 56, som arbetar för LKAB i malmhamnen, gifte sig i Luleå domkyrka sommaren 1991.
Nappade direkt
När TV i våras sökte par som ville komma i bröllopsform igen efter många år tillsammans nappade Birgitta direkt. Ronny tvekade in i det sista men föll till slut för dottern Lisas övertalning.
Paret hade lagt på sig många extrakilon sedan de möttes och Ronny tyckte att passionen och nyfikenheten på varandra inte var vad den hade varit.
I dag är Ronny Brun 20 kilo lättare än när inspelningarna av programmet började för fem månader sedan. Birgitta Brun har tappat 15 kilo.
- Vi var på träningscamp på en herrgård utanför Stockholm i två veckor och lärde oss träna, kvinnorna för sig och männen för sig.
Nu har paret köpt det hemmagym och den spinningcykel som de fick låna under programtidens gång. De tränar både hemma och på ett gym på stan. De har också ändrat på sina matvanor. En tränare, en dietist och en relationsexpert ingick i programmet.
Mindre portioner
- Vi har alltid ätit bra från grunden hemlagad mat men tillåtit oss för mycket gott under helgerna. Nu äter vi mindre portioner, mindre grädde och mindre smör.
När det gäller relationer så har Birgitta och Ronny Brun lärt sig att visa större intresse för varandra.
- Vi bryr oss mer om varandras intresseområden. Ronny är passionerad golfspelare och att gå 18 hål tar en halv dag. Jag och min dotter brukar stanna i vår stuga när han ska spela eller så reser vi någonstans. Vi var till exempel på senaste Idol-finalen, säger Birgitta Brun.
Ville ha profil
Att dansa tango har paret Brun också lärt sig. Ett syfte med danskursen var att hitta igen passionen från 1991. Birgitta Brun menar emellertid att den nog hängt med hyfsat bra genom åren.
- Men tevebolaget ville ha en profil på oss och det blev relationer. För oss var det viktigast att komma i fysisk form.
- Dans har jag annars ägnat mig mycket åt tidigare så att gå tangokurs var väldigt roligt i sig, säger Birgitta Brun.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om