Guldkorn med god service sedan 80-talet prisas

Årets guldkorn har en verksamhet som symboliserar stabilitet och långsiktighet med god service sedan 1980-talet – Restaurang Waldorf har mottagit utmärkelsen på scenen.

Francis Kuo, vd för Restaurang Waldorf.

Francis Kuo, vd för Restaurang Waldorf.

Foto: Alva Thiger

Luleå2022-06-03 21:04

Syftet med Advokatbyrån Kaidings pris är att uppmärksamma företag som funnits under längre tid och levererat till fromma förmån för alla, med arbete, produkter eller tjänster. Långsiktighet är i fokus.

Restaurang Waldorf har mottagit utmärkelsen på Luleå Business Awards.

– Det är fantastiskt roligt. Det går inte att beskriva. Man trodde aldrig att man skulle bli prisad för det, säger Francis Kuo, vd.

Vad betyder priset?

– Vi känner stor tacksamhet. Det här är en extra boost i vardagssysslan.

Hur ska ni fira?

– I kväll blir det fest. Vi ska lämpligt nog ha en personalfest vid midsommar också så då kan alla vara med.

Motivering: "Den stabila grunden i Luleås näringsliv återfinns många gånger i led där uppmärksamhet inte hör till vardagen. Folk går till jobbet och levererar, arbetstillfällen upprätthålls och skapas, verksamheter drivs med fast hand vidare och mervärden samt glädje skapas i regionen. När detta dessutom sker under lång tid finns det en särskild anledning att uppmärksamma, högtidlighålla och fira. Årets vinnare har levererat god service sedan 1980-talet. Den här restaurangen är en gedigen verksamhet som väl symboliserar stabilitet och långsiktighet. Tack för all god mat, fina bemötanden och hög tillgänglighet."

Årets guldkorn

Advokatbyrån Kaiding står bakom utmärkelsen som delats ut sedan 2017 och jurygruppsordförande är Peter Olofsson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!