Sporthallen, Pontushallen, "Huset Elliott"... Här är Luleås nya baskettempel: Luleå Energi Arena. Det är här som LF Basket och Northland ska ta sina framtida SM-guld, det är här som innebandy, bordtennis, kampsporter, boxning, brottning och styrkesport ska få sina nya lokaler.
Här ska 2 500 personer - sittplats, ståplats och 200 platser i restaurangen - kunna se basketmatcher under kommande säsong.
Här är allt betong - och om ganska exakt två månader är det tänkt att a-hallen ska tas i bruk för första gången.
- Det kan se ut som att det är mycket kvar att göra för ett otränat öga, men det går snabbt för oss. Vi är 75 man som jobbar 600 timmar per dygn, vi bygger i praktiken en villa om dagen här, säger platschefen Ola Idenhall från Nåiden Bygg.
Ombyggnationen av Pontushallen har kostat 180 miljoner. I stort sett är stommen klar, "allt det stora är redan gjort" enligt Idenhall, och det som återstår är att måla, lägga mattor och göra färdigt allt annat som syns för ögat. I mitten av juli ska a-hallen gå att träna i, 1 augusti ska b-hallen och salarna i källaren tas i bruk. Allt ska vara helt klart lagom till skolstarten 19 augusti och lördag 31 augusti är tanken att invigningsceremonin ska gå av stapeln.
- Det är ju en lördag, vi tänkte att det kunde passa bra. Vi har inget program klart ännu, vi får jobba lite med det, säger fritidschef Viklund Wårell.
När gamla Sporthallen invigdes 1965 innehöll programmet musik, elitgymnastik av Malmöflickorna, tennis med svenska elitspelare, folkdansuppvisning och en handbollsmatch mellan Borås och IFK Luleå.
Men i den nya arenan lär det inte dyka upp någon handboll.
- Det kommer att finnas linjer för basket, innebandy och handboll. Men handbollslinjerna är väl mest för futsal-fotboll, säger Viklund Wårell.
Bygget av Luleå Energi Arena hade från början budgeterats kosta 133 miljoner. Problem under byggnationen har gjort att den kostnaden ökat till 180 miljoner, men där ska det stanna, enligt Luleå Kommuns tekniska chef Bengt Jonsson.
- Vi förhandlar just nu om vem som ska stå för den ökade kostnaden, vill det sig riktigt illa kan det bli en domstolsprocess, säger han.