Detta gjorde polisen under natten

För polisens del har det varit en natt med förhållandevis få ärenden. De har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon.

Foto: TT/ Montage

Luleå kommun2019-09-23 07:23

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:09 Trafikbrott, Luleå
Polisen stoppade och kontrollerade en personbil på E4 Persön. Föraren, en man i 20-årsåldern, saknade behörighet att köra. En anmälan om grov olovlig körning har upprättats.

01:28 Drograttfylleri, Luleå
Polisen stoppade och kontrollerade en bil på E4 vid Södra Gäddvik. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 30-årsåldern, är påverkad av narkotika. Han tas med för provtagning. En anmälan upprättades gällande drograttfylleri, narkotikabrott bruk och innehav samt grov olovlig körning - då mannen saknar behörighet att köra.

04:51 Trafikkontroll, Gällivare
Polisen genomförde en trafikkontroll på Kirunagatan, Koskullskulle. Samtliga förare och fordon som kontrolleras var utan anmärkning.

05:22 Trafikbrott, Gällivare
Polisen stoppade och kontrollerade en personbil på Porjusvägen. Föraren får en ordningsbot för brott mot stopplikten då han inte har stannat vid stopplikt.

05:49 Trafikbrott, Gällivare
Polisen stoppade och kontrollerade en personbil på Luleåvägen. Föraren får en ordningsbot för brott mot stopplikten då han inte har stannat vid stopplikt.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!