– De som bor i Kiruna säger att det är för mycket bröd och för lite kött i baguetter. Så vi tänkte att nu ska vi ge dem vad de vill ha, säger Sebastian Bohman som är kock och delägare.
Vad var omdömet från Kirunaborna?
– Smaken hörde jag inge klagomål på men vi var nog lite oförberedda och hade kunnat servera snabbare. Vi hade ungefär sextio kunder och slutsålt på en premiär är lyckat men samtidigt är det inte lyckat.
Foodtrucken är för tillfället parkerad nere på industriområdet men verksamheten har som förhoppning att flytta ner mot järnvägstationen till sommaren. Ambitionen finns också att kunna flytta upp vagnen mot centrum under helgerna.
– För mig är inte det här ett färdigt koncept utan vi ville bara öppna och servera massor av kött åt folket. När vi går ner på mer exklusiva rätter, då är det ett färdigt koncept. Att folk kommer första dagen det är en sak, men sedan om de kommer tillbaka, det är det som är avgörande, säger Sebastian Bohman.