Vi hittar dem i en lägenhet på Rönnplan i Kiruna och det är ingen tillfällighet.
Kirunaborna är bäst i länet på att föda barn, även om långt i från alla får dubbelt upp som Linda och Magnus.
De har fullt upp med de två små bebisarna som är inne på sin tredje levnadsvecka. Men ett tag trodde de som sagt att de skulle få en in en riktig trippel.
- Läkaren hade vinklat ultraljudet på något konstigt sätt och tyckte sig se att det var tre stycken som rörde sig där inne. Vi gick under en hel vecka och trodde att vi skulle få trillingar, säger Linda Lageholm.
Vilken lycka
Bebislyckan var total när Ebba och Agnes kom ut som två 2,6 kilos guldklimpar. Magnus Stålnacke visste redan där och då att det inte blir större än så här.
- Åh, herregud! När man fick dem i famnen trodde man inte att det var sant. Vilken känsla!
Det var inte mindre känslosamt för Linda trots att hon sedan tidigare är mamma till Dennis, 14, Olivia, 16, och Alexander, 21.
Där finns barnpassningspotential, inte minst när Linda och Magnus så småningom ska gå tillbaka till sina respektive arbeten vid LKAB.
Magnus jobbar som lastare under jord och Linda är svetsare vid LKAB mekaniska.
Det gör dem måhända till typiska Kirunaföräldrar.
En orsak till den höga nativiteten (eller ska vi säga produktionstakten?) bland Kirunaborna skulle kunna vara just gruvruschen och de rekordlåga arbetslöshetssiffrorna.
- Vad skulle det annars kunna vara, frågar sig Anders Lundgren som är kommunstrateg vid Kiruna kommun.
Sysselsättning viktigt
Tillsammans med kollegan Eva Spolander sammanställer han varje år ett planeringsunderlag för kommunen och där är demografin (befolkningens storlek och sammansättning) en faktor.
Det finns naturligtvis många faktorer som spelar in när människor bestämmer sig för att skaffa barn, men sysselsättningen är definitivt en av de viktigaste faktorerna.
- Det enkla svaret är att det går bra för Kiruna och att det är lätt att få jobb som ung. Jag låter fördomarna spela fritt, men om båda får jobb ligger det nära till hands att man skaffar barn, säger han.
En närmare titt på tabeller och grafer i planeringsunderlaget visar att antalet födda barn har ökat fem år i rad och är uppe i samma nivåer som för 15 år sedan.
Då hade Kiruna trots allt 3 000 fler invånare, men en arbetslöshet på tolv procent, jämfört med tre procent i dag.
Tror på en ökning
En annan intressant sak är att antalet unga i åldrarna 20-29 har blivit markant fler de senaste fem åren medan personer mellan 30-44 har minskat.
Det kan möjligen säga en del om att Kirunaföräldrarna är relativt unga.
Anders Lundgren med kollegor tror på en lätt ökning av befolkningen i Kiruna totalt sett de närmaste åren, men den prognosen utgår mer på planerade bostadsprojekt än på fler barn.
- När det gäller barnafödande tittar vi på hur det har sett ut och antar att det håller i sig, förutsatt att det inte finns starkt bidragande orsaker för något annat, säger han.