"Vi kämpar på" säger marknadschefen Frida Lind Oja om den nya verkligheten för bolaget där hela omsättningen förändrades från ett dygn till ett annat.
Vi har tidigare berättat att bolaget har varslat all personal och nu är alla 41 anställda är korttidspermitterade. Det betyder att de jobbar en viss del men får ut cirka 90 procent av lönen och staten står för en stor del av lönekostnaden.
– Vi har inte stängt, många trodde att vi inte hade öppet längre efter att vi varslat hela personalen och det innebär att vi har en kock i tjänst vid lunch och en kvällstid istället för tre som tidigare, säger Dennis Lind, vd.
– Personalen är väldigt positiva och försöker komma med massor av kreativa lösningar. Trots att läget är som det är känner vi en stor vilja och samhörighet, säger Lind Oja.
Bland annat kan man köpa en matkasse med färdiga ingredienser till en middag och abonnera spaat.
"Vi ställer inte in, vi ställer om" är benämningen på det nya koncept på after work. Istället för att uppmana folk att komma till restaurangen som dock fortfarande är öppen satsar de på live-sänd trubadur och hämtmat.
– Hela Sverige kör stenhårt på take away nu. Att försöka fylla restaurangen känns som att sända fel signaler just nu, säger Dennis Lind.
Vi har även berättat om den nya satsningen med Ica Kvantum där Ripan blir ny leverantör av matlådor. Butiken lånar även in personal som har varslats.