Insatsledaren: Inga spår än efter Mikael

Inga fynd har gjorts vid sökinsatsen i Notsel efter försvunne haradsbon Mikael Simonsson. " Vi är på väg att ta in sista gruppen och ska avsluta dagens sökinsats", säger insatschefen Christer Lindbäck.

Insatsledaren Christer Lindbäck meddelade på lördagen att sökpatrullerna inte hittat några spår efter den försvunne haradsbon.

Insatsledaren Christer Lindbäck meddelade på lördagen att sökpatrullerna inte hittat några spår efter den försvunne haradsbon.

Foto: Lena Leffler

Harads2020-10-10 17:02

Klockan var då strax före 17 på lördagen. Enligt Christer Lindbäck så har man kunnat fullfölja sökningen i Flarkån som planerat med Missing Peoples patrull som vadat i vattnet.

– Dykaren har också varit tre timmar i vattnet och sökt av men fick sedan avbryta. Dykningen kommer att återupptas under söndagen igen, säger Lindbäck.

Genomsökningen av området har gått enligt planen även om inga spår efter Mikael Simonsson har hittats.

– Det är givetvis tråkigt men vi ger inte upp. Imorgon blir vi runt 70 personer vilket betyder sex sökpatruller. Just nu håller vi på att gå igenom områden vi ska söka av med polisen. Det gör att vi kan starta direkt på söndagen klockan tio och ge oss ut i terrängen igen. Vi ger inte upp utan letar vidare, säger Lindbäck.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!