Unga äter också Viagra

Potensförhöjande medel?
Ja tack.
I alla fall för männen i Norrbotten.

Roger Brännström konstaterar att potensförhöjande medel kan ge en äldre man och hans fru möjligheten till ett fungerade sexliv.
- Men det är viktigt att båda parter i ett förhållande är med på att mannen ska börja äta potensförhöjande medel, säger han.

Roger Brännström konstaterar att potensförhöjande medel kan ge en äldre man och hans fru möjligheten till ett fungerade sexliv. - Men det är viktigt att båda parter i ett förhållande är med på att mannen ska börja äta potensförhöjande medel, säger han.

Foto: Kurt Engström

Hälsa2013-03-27 14:21

De norrbottniska männen lägger ner cirka nio miljoner kronor på potensförhöjande medel om man tittar på siffror från 2012. Roger Brännström, läkare vid urologen, Sunderby sjukhus, säger att majoriteten av de som äter potensförhöjande medel idag är äldre män, men i statistiken finns också yngre killar som har svårigheter med potensen. När det kommer till yngre män och erektionssvårigheter är problemen ofta kopplat till exempelvis stress och rädsla för sexuell oförmåga. Att då få potensförhöjande medel kan innebära en känsla av ökad trygghet för de männen. Svårigheten med att få eller bevara erektion kan upphöra av bara vetskapen att tabletter finns vid behov.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om