"I sommar går verksamheten på lägre varv"

Roger Hansson, från Gällivare Näringsliv, berättar om sin sommar i Norrbottens affärers miniserie om profiler inom näringsliv och företagande. "Jag kommer fiska, läsa spännande böcker, umgås med familj och vänner, bada, lyssna på härlig musik och njuta av vad sommaren bjuder på", säger han.

Roger Hansson, från Gällivare Näringsliv, berättar om sin sommar och planer inför hösten.

Roger Hansson, från Gällivare Näringsliv, berättar om sin sommar och planer inför hösten.

Foto: Gällivare Näringsliv

Gällivare2022-07-12 09:00

Hur har våren varit?

– Inspirerande med allt som händer i den gröna omställningen, speciellt vår lansering av det i särklass största projektet i Sverige när det gäller energiåtervinning från spillvärmeströmmar för att producera livsmedel. Vi har också fortsatt arbetet med viktiga områden som exempelvis företagsklimat, kompetensförsörjning och hållbart företagande, säger Roger Hansson, från Gällivare Näringsliv, och fortsätter:

– En sista rolig grej var att vi i år kunde träffas igen på Gällivare galan – hela Gällivares Gala, som slog publikrekord.

Vad ska du göra i sommar?

– I sommar går verksamheten på lägre varv av förklarliga skäl. Privat på semestern kommer jag fiska, läsa spännande böcker, umgås med familj och vänner, bada, lyssna på härlig musik och njuta av vad sommaren bjuder på.

Hur ser planerna ut för hösten?

– Fortsatt fokus på att göra det enkelt att vara företagare i Gällivare samt arbete med olika frågor i den gröna omställningen för att öka konkurrenskraft och hållbarhet för företag i Gällivare, säger Roger Hansson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!