Gällivarebo tar ledningen i Börs-SM

Gällivarebon Anders Emmoth är etappsegrare och ny ledare i Börs SM 2013.
– Vilken fullträff! Jag tycker givetvis att det är fantastiskt roligt. Utvecklingen i portföljen den senaste månaden har varit extraordinär, säger Anders Emmoth.

GÄLLIVARE2013-09-05 20:20

Genom sitt aktieinnehav i Fingerprint, Allenex, Africa Oil och Precise Biometrics tog Anders Emmoth från Gällivare hem augustietappen, han passade samtidigt på att ta över förstaplatsen i Börs SM 2013. En bedrift som han tillsammans med Göran Lindeberg är ensam om i år.

Fingeravtryck

Han satsade på ett bolag som ingen annan i toppen hunnit satsa på, Fingerprint Cards, som varit framgångsrika i år och som han bedömer har fortsatt god potential.

Anders Emmoth följer marknaden noggrant varje dag, att ständigt vara uppdaterad är ett måste för att hänga med i toppen, menar han. Det är tredje året han deltar i Börs-SM. Under våren 2014 reser han han tillsammans med övriga etappvinnare till New York.

– Jag tycker det är riktigt skoj att vi nu har en Gällivarebo/Norrbottning som etappsegrare samt i totalledningen i Börs SM 2013, säger förre Dundretägaren Staffan Emmoth.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om