Hon driver Sundakliniken och arrangerar mässan tillsammans med Anita Åkerlund, Kraniosakralterapi och utbildning.
Karin Johansson berättar att syftet med hälsomässan är att visa upp för bodensarna att det finns så många företag i Boden som arbetar med hälsa.
– Blir den återkommande varje år vet alla att vi har en mässa då.
Fler företagare är med i år, ett 20-tal inklusive arrangörerna.
– Egentligen har vi vuxit ur Almska skolan och det gör att det inte ryms så många besökare åt gången. Vi letar efter en större lokal, men det är också en kostnadsfråga, så kommunen får gärna sponsra oss, säger Karin Johansson.
Hon tillägger att besökarna gärna vill prova på olika behandlingar, men i den nuvarande mässlokalen finns det inget utrymme för det.
– Det är alldeles för trångt.
Att det finns så många företag med hälsoinriktning förklarar hon beror på att det är en trend som går åt det hållet.
– Allt fler människor tar hand om sin egen hälsa och förebygger ohälsa. Många som är kroniker har varit i kontakt med den offentliga vården många år, men upplever att de inte har fått den hjälp de behöver och känner sig bortglömda. Därför söker de alternativa behandlingar.
Liksom Anita Åkerlund arbetar hon med kraniosakralterapi. Hon förklarar att namnet kommer utav kranium och sakralben, som betyder skalle respektive korsben.
– Vi jobbar med huvudet och korsbenet. Det är en skonsam behandling.
Camilla Zerpe Karlsson är en av dem som testat kraniosakralterapi. Det är väldigt färskt, men hon tycker att det verkar bra.