Strandsatt familj på väg hem från Phuket

Nu är Bodenfamiljen Johan och Helena Eriksson och deras två barn som var strandsatta i Phuket på väg hem från Thailand.

Familjen Eriksson, Johan och Helena med barnen Martin, 6, och  Lova, 4, fanns kvar i Phuket under söndagen när bilden togs. FOTO: PRIVAT

Familjen Eriksson, Johan och Helena med barnen Martin, 6, och Lova, 4, fanns kvar i Phuket under söndagen när bilden togs. FOTO: PRIVAT

Foto: PRIVAT

BODEN2008-12-03 06:00
SAS har satt in extra plan från flygplatsen för att flyga hem sina resenärer.
- Min syster lät jätteglad. Planet var försenat så de kommer till Arlanda sent i kväll, säger systern Mari Backman.
Bodensarna Johan och Helena Eriksson med barnen Martin, 6, och Lova, 4, skulle ha rest hem i fredags efter semestern i Thailand men två dagar innan stängdes Suvarnabhumi-flygplatsen i Bangkok på grund av interna oroligheter.
Visste inget
NSD pratade med familjen i söndags och de visste inte då när och varifrån de skulle kunna flyga hem. SAS hade bokat om deras hemresa via Bangkok på tisdagen.
Satte in extra plan
Eftersom SAS satte in extra plan kunde familjen få flyga hem via Phuket. Hemresan skulle ha påbörjats på tisdagsmorgon men planet var försenat.
- Jag pratade med min syster under tisdagen och då hade de checkat in. Jag förutsätter att de är med på planet och beräknas landa vid 24-tiden på Arlanda. Familjen övernattar på flygplatsen och flyger sedan hem till Luleå tidigt på onsdagsmorgonen, säger systern Helena Backman.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om