55-åringen har jobbat på tvätten sedan 2006. Hashim Huseini , 27 från Afghanistan har jobbat fyra år på tvätten och hans landsman Saeed Ahmad Mohebzada, 23 i två år. Det är kort tid om man ska slå Anneli Sundqvist, 53 som jobbat längst i gruppen med sina 34 år.
– Jag började när jag var tjugo år. Det är bra sammanhållning på tvätten och alla känner varandra, säger Anneli.
– Det har också blivit en mängd nationaliteter på tvätten och en mångfald vilket känns kul, säger Jan-Erik.
Alla fyra arbetskamraterna röstar helst på valdagen.
– Jag har nog gått och röstat personligen nästan alla år. Det beror delvis på tradition, säger Jan-Erik Wikman.
Han röstar på socialdemokraterna liksom Anneli.
– Jag har alltid röstat på det partiet, säger hon.
– Jag tycker att partiet står mer på arbetarnas sida. Även vänstern representerar mer de frågor som jag bryr mig om, säger Jan-Erik.
Hashim Huseini, 27, har hunnit rösta två gånger.
– Jag tycker det är viktigt att visa vem som ska styra och ta Sverige på rätt väg. Jag brukar läsa allt inför valet och följer partierna på Facebook. Jag vill veta de positiva sakerna från varje parti, inte de negativa. För mig väger det mellan partierna S, SD och Bodenalternativet.Jag tycker att S gör det bästa för Bodens kommun just nu. Det är vi glada för, säger Hashim.
Jan-Erik följer inte med i tv-debatterna.
– Det är lite Big Brother känsla över det hela och blir patetiskt. Dela istället ut en piggelin på badstranden och åk ut och prata med väljarna. Ett parti bjöd på " valfläsk" som en lite kul grej vid valstugorna. Det kanske enda sättet att locka dit någon, säger Jan-Erik.
Saaed är med i vänsterpartiet.
– I år ska jag rösta i kommunvalet, men jag får inte rösta i riksdagsvalet. Det känns viktigt att rösta för alla röster räknas. Om du inte går och röstar medan andra gör det så finns det inget att klaga på. Då har du inte gjort ditt jobb, säger Saeed.
Vad blir viktigaste hjärtefrågorna inför valet?
– Jobben och äldrevården är viktiga, för det är de största områdena. Man läser hela tiden att det går nedåt och att det inte finns folk till äldrevården. Då kanske man måste höja statusen på jobben, säger Anneli.
– Fler poliser skapar trygghet men det måste också finnas trygghet i skolan med mer personal där. Tandvården måste fungera, för den gör inte det i Norrbotten. Inom sjukvården får folk vänta hur länge som helst. De får friskförklara sig själva innan de får komma till vårdcentralen, säger Jan-Erik.
– Min bror som också jobbar på tvätten har varit sjuk i nästan två år men ska träffa läkare idag. Han har fått medicin och spray men inget hjälper. Jag vill ha fler läkare i Norrbotten inte mindre, säger Hachim.
Annat som efterlyses är fler mötesplatser och ett bättre nöjesutbud.
– Vi måste också bygga lägenheter som folk också ha råd att bo i. Vi är lågavlönade och kommer stålfabriken så måste man även höja våra tvättlöner.Annars kommer folk att byta arbete, säger Jan-Erik.
Hachim hoppas att kommunen släpper fler centrala villatomter i stadskärnan medan Saaed brinner för frågor om sjukvården och pensionen.
– När du fått pension ska du betala ännu en skatt på det. Det är pengar som du redan betalat skatt på.Så ska inte våra äldre ha det som slitit och jobbat hårt hela livet, säger Saeed Ahmad Mohebzada.