Kändisar underhöll på modevisning

I går var det åter dags för Gabriellas modeshow. Denna gång hade arrangören lyckas locka Lill Lindfors och Alexandra Charles till Boden.- Jag ska uppträda men någon mannekäng är jag inte i kväll, säger Lill Lindfors.

På onsdagskvällen var Lill Lindfors och Alexandra Charles inbjudna till Elsa Lindströms modevisning i Boden.FOTO: Lena Leffler

På onsdagskvällen var Lill Lindfors och Alexandra Charles inbjudna till Elsa Lindströms modevisning i Boden.FOTO: Lena Leffler

Foto: Lena Leffler

BODEN2010-10-07 06:00
Arrangören Elsa Lindström har sagt att hon haft artisten som önskegäst under flera års tid. Så i år dök det äntligen upp en möjlighet för Lindfors att vara med som artist på modevisningen.
Miljonklubbar
Parallellt med alla typer av uppdrag av liknande sort som modevisningen spelar Lill Lindfors komedi på Intiman i Stockholm. En pjäs som hon även turnerat med i länet i Riksteaterns regi.
- Någon ny show är inte på gång just nu utan nu spelar jag teater fram till årsskiftet. Det känns kul att komma upp till Boden även fast jag nyligen var i Luleå, säger Lill Lindfors.
Hennes medresenär Alexandra Charles var inbjuden för att föreläsa om sina klubbar 1,6 miljonersklubben, med medlemmar över 45 år och systerklubben 2,6 miljonerklubben som riktar sig till yngre under 45 år.
- Jag bildade första klubben för att det saknades forskning kring kvinnor och hjärtsjukdomar. Målet med vår verksamhet är att utöva press på politiker och den offentliga sektorn till att ge mera resurser till forskningen om yngre kvinnors livssituation och stressrelaterad ohälsa, säger hon.
Växer med stormsteg
Klubbarna som Charles är ordförande i växer med stormsteg. Klubbens främsta syfte är att jobba för en jämställdhet inom medicin och hälsovård och skapa opinion kring kvinnans situation i samhället.
- Målet är att skapa ett friskare samhälle där män och kvinnors hälsa prioriteras lika mycket på lika villkor, säger Alexandra Charles.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om