Han vill ta över arenarestaurangen

Arenabolaget för förhandlingar med vietnamesen Hung Nguyen om att ta över arena-restaurangen.- Han är vår enda in-tressent. Det är otroligt viktigt att vi får en entrepenör med kvalitétstänkande, säger Leif Nordström, arenabolagets verkställande direktör.

Hung Nguyen, krögare i Boden. krogägare."Om man bli åstadkomma något så gäller det att jobba hårt". FOTO: simon eliasson

Hung Nguyen, krögare i Boden. krogägare."Om man bli åstadkomma något så gäller det att jobba hårt". FOTO: simon eliasson

Foto: simon eliasson

BODEN2010-02-26 06:00
Nuvarande restaurang-
arrendatorn, Magnus Nilsson, hade möjlighet att förlänga hyreskontraktet för arenarestaurangen, men han bestämde sig redan
i maj i fjol att inte göra det. Kontraktet löper ut den 28 februari.
NSD kan avslöja att arenabolaget just nu förhandlar med Far Easts ägare Hung Nguyen om villkoren för ett övertagande. Nguyen driver även Storklintens restaurang.
Enligt arenabolagets verkställande direktör tillika kultur- och fritidschef Leif Nordström är det ännu inte klart vem, men bekräftar dock att den vietnamesiske krögaren är enda intressenten.
Ännu inget kontrakt
- Förhandlingar pågår och inget kontrakt är ännu påskrivet. Hung Nguyen är intresserad av Boden arenas restaurang men vi är inte överens om villkoren. Normalt är att ha en arrendetid på tre år, säger Nordström.
Han hoppas att parterna ska komma överens. Nordström säger också att bortreste styrelseordföranden Lars Olofsson, arenabolaget, ska kopplas in i förhandlingarna.
Vill höja statusen
- Det är otroligt viktigt för arenan att vi har en bra entrepenör. Det kommer att höja arenans status om Hung Nguyen tar över. En av hans ideér är att satsa mer på konferensdelen.
- Jag är intresserad av arenarestaurangen. Vi får se vad förhandlingarna ger, säger Hung Nguyen.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om