Omgångens tips

Let´s tippa. Igen.

Basketbloggen 24 oktober 2021 21:27

I brist på krisvärvningar i BC Luleå har inte Bloggen mycket att komma med i dag. Men ett litet tips har jag lyckats skrapa ihop. Det handlar om tre matcher i SBL herr över två dagar.


Måndag 25/10

Norrköping-Södertälje            1

Omgångens fetaste match mellan två lag som båda har guldambitioner. Norrköping har den här säsongen ett brett lag men kanske inte samma importspets som förra säsongen. Södertäljes status är den samma men där skulle jag bli överraskad om inte någon av klubbens två jänkare snart får en flygbiljett hem. Hur som haver: Just i dag känns hemmalaget lite mer i fas.


 

Tisdag 26/10

Jämtland-Umeå                       1

Tja, här handlar nog det mesta om hur mycket och hur länge som Jämtland ids gasa på. Eldar tränare Adnan Chuk på CJ Wilson och hans lagkamrater kan det här landa i obehagligt stora segersiffror för serieledaren.


 

Borås-Fryhuset                        1

Varje gång jag kikar på Borås ser det till stora delar ganska eländigt ut (Utom mot BC Luleå). Osynkat, stillstående och risig bollrörelse. Men laget har lyckats vinna några rysarmatcher i alla fall och det berättar något. Fryshusets plan är oklar men laget krigar på mot övermakten varje vecka och det ska laget har cred för.


 
 
 
 
 
 

Ämnen du kan följa
Basketbloggen
30 november 2021 21:05  Basketbloggen

Hon är ligans bästa spelare

En förlust kan också ge hopp

Kaffe, kaka, tionde raka

I kväll är det dags att motbevisa tvivlarna

Steelers sparkar tränaren –han tar över

Visa fler
Läs mer!
14 november 2021 19:51  Basketbloggen

Omgångens tips

Omgångens tips

Omgångens tips

Omgångens tips

Kvartsfinaltipset

Visa fler