En viktig pusselbit på plats

Nu behövs det ännu mer storlek.

Blogg2020-09-17 18:54

Då var ännu en pusselbit lagd till rätta i århundradets mest långdragna lagbygge. Veteranen, lagkaptenen och fajtern Tim Kearney, 199 centimeter, är klar för sin elfte säsong i BC Luleå och kan därmed adderas till följande spelare: Adam Rönnqvist, 181 centimeter, Daniel Hansson, 187 centimeter, Jonathan Arvidsson, 185 centimeter, Axel Nordström, 193 centimeter, Touré Murry, 196 centimeter, Steven Davis, 203 centimeter, Denzel George, 189 centimeter och Alexander Yemane, 200 centimeter.


Bra så. Då ska bara tre kroppar till in i rotationen och med tanke på att Bloggen noterat alla spelares längd så fattar ni vad jag är ute efter. Just precis. Nu handlar det om storlek på  i alla fall två av dessa platser.


En stjärnimport ska skrivas fast och borde bli klar ganska snart. Det handlar om en powerforward. Men jag menar att det måste in en till spelare till som kan göra kvalitativa minuter i en superviktig insiderotation. Helst borde den spelaren finnas på plats innan ligastart men utan tvekan någon gång under säsongen. 

Något annat finns liksom inte om BC Luleå vill vara ett lag som är med och bråkar om en finalplats.