Annonssamarbete med Ozoneair

Så tar du bort oönskad lukt – med en enkel knapptryckning

Oönskade lukter har länge varit hushållens mardröm.Vad många då upptäcker är att det är svårare än man tror att faktiskt bli av med dålig eller unken lukt. Med luktborttagaren Clean kan du på bara några timmar förvandla det till ett avlägset minne – med bara ett enkelt knapptryck.

Tidigare har vi förlitat oss på metoder mot luktborttagning som inte är effektiva eftersom rengöringsmedel inte når under golvet, inuti väggar och i tyger – där lukt gömmer sig.

– Lösningen är att bekämpa lukten vid källan, där den har trängt in, säger John Sundman, besiktningsman och byggnadsingenjör.

Läs mer om Clean här!

undefined
John Sundman, besiktningsman och byggnadsingenjör.

Ta bort lukt med ett knapptryck
Det är här Clean, luktbortagaren från Ozoneair kommer in i bilden. Produkten använder Ionfusion® - teknik, en kombination av ozon och jonisering som är känd för sina kraftfulla renande egenskaper.

– När Clean är igång fyller den utrymmet med ozon som når in i sprickor, skrymslen och vrår där lukten har sitt ursprung. Där angriper den luktframkallande molekylerna och neutraliserar dem. Denna metod är överlägsen traditionella rengöringsmetoder, eftersom ozonet verkar på djupet och inte bara på ytan, säger John Sundman.

Vill du också uppleva känslan av ett nytt, fräscht hem? Klicka här för att beställa din Clean idag

undefined
Clean luktborttagaren sprider ozon och joner i utrymmet som behandlas. Detta renar inte bara luften utan tränger även djup in i textilier, springor och vrår där lukt gömmer sig.

"Lukten och luften känns helt annorlunda efteråt”
Paret började med att placera Clean i källaren där den fick verka i åtta timmar. Sedan ställde de den på bottenplan mitt i huset i ytterligare åtta timmar. Några veckor senare upprepade de behandlingen.

undefined
Irene och Göran sanerade källaren i två omgångar, Clean fick stå på i åtta timmar.

– Lukten och luften känns helt annorlunda efteråt: frisk, fräsch och klar! Nu när vi kommer hit är det som att kliva in i ett nytt hus, det doftar som om det vore nybyggt, säger Göran.

De öppnade skåp, garderober och lådor inför saneringen så att ozonet kunde fräscha upp kläder och textilier.

– De doftade som nytvättade efteråt.

Vill du också uppleva känslan av ett nytt, fräscht hem? Klicka här för att beställa din Clean idag

Om Ozoneair

Ozoneair är ett norrländskt teknikföretag med huvudkontoret i Luleå. Vi erbjuder ett urval av produkter som effektivt eliminerar virus, lukter, allergener, mögel och föroreningar, vilket ger dig en friskare inomhusmiljö. Att göra skillnad genom renare luft är vår passion och drivkraft. 

Så luta dig tillbaka och njut av en renare, fräschare vardag med Ozoneair! 

Adress: Handelsvägen 19, 973 45 Luleå, Sweden

Hemsida: https://ozoneair.se/

Facebook: https://www.facebook.com/ozoneairsweden/?locale=sv_SE

Första tecknet: Märklig lukt - som besökare påpekar

Första tecknet: Märklig lukt - som besökare påpekar

Annonssamarbete med Ozoneair

40% av alla krypgrunder har förhöjda fuktnivåer - vilket kan leda till aggressiv mögeltillväxt och strukturella skador som ruttna träbalkar. För att säkerställa att din krypgrund är i gott skick bör du göra en besiktning.