Annonssamarbete med LappSimon

Lansering av årets julgåva för företag och privatpersoner

Julen närmar sig och i Harads strax utanför Boden är det högsäsong hos LappSimon som röker, gravar och torkar kött inför jul. Allt tillverkas på traditionellt sätt, röks med spån och hängs för hand – det är ett hantverk som kräver sin tid. ”Våra delikatesslådor har blivit lite som Aladdinasken på julafton”, säger Robin Simonsson, vd på LappSimon.

I fyra generationer har familjen Simonssons hantverk spridit matglädje. Inför jul lanseras deras populära delikatesslådor fyllda med en kombination av signumprodukter. I årets lådor finns bland annat vildmarkstorkad renstek, haradsrökt fläskfilé, sarekgravad hjortstek och varmrökt röding.

– Det är en ära att våra delikatesser blivit en självklar del av julfirandet i så många svenska hushåll. Vi är tacksamma över att få vara en del av de goda stunderna och sprida glädje med våra produkter som vi är otroligt stolta över, säger Robin.

Här kan du se årets upplaga av delikatesslådor!

undefined
Årets upplaga av Lyxlådan.
undefined
Fisklådan är på kärt återseende i sortimentet.
undefined
Torrköttmix, renstek och hjortstek.

Smaken av vildmarken har aldrig varit närmare. Klicka här för att utforska hela sortimentet från LappSimon.

Delikatesslådorna är perfekta för företag som vill ge sina anställda en julklapp, men de går också att köpa som privatperson. Lådorna är svarta med LappSimons logotyp i guld och produkterna ligger på en bädd av träull. Robin berättar att teamet på LappSimon är flexibla med leverans och vana att leverera direkt till företags julbord vid julklappsutdelningen.

undefined
Ove och Robin Simonsson, ägare av LappSimon.
undefined
Julgåvor med anknytning till det norrländska arvet.
undefined
Delikatesslådorna är svarta med LappSimons logotyp i guld.

– Två nyheter för julen 2024 är att vi har mer merch-produkter än tidigare och en torrköttlåda. Torrkött är otroligt populärt och en underbar delikatess som är enkel att avnjuta då allt man behöver till är en kniv. Det passar både för hemmamyset och på vandringsturen, säger Robin.

Blev du hungrig? Här kan du beställa hem torkat renkött eller något annat gott!

Alla produkter hos LappSimon är hantverk som genomsyras av en över 100 år lång historia. Robin berättar att det värmer extra mycket när kunder hör av sig och säger att de fått en presentlåda i julklapp, och sedan själva gått och köpt produkterna i butik för att de tyckte allt smakade så gott.

– Det ligger mycket tid och kärlek bakom allt vi gör. Vi håller ett traditionellt mathantverk levande och är glada att stå till tjänst och känna våra kunders förtroende nu och i framtiden, säger Robin.

Vilken är din personliga favorit bland alla era delikatesser just nu?
– Gravat renkött! Det är en produkt med extra sälta och mjukare tuggmotstånd. Om du gillar smaken av vilt rekommenderar jag verkligen att testa det.

Vill du veta mer om delikatesslådorna eller LappSimon? Klicka här!

undefined
Smaken av vildmarken har aldrig varit närmare. Alla produkter hos LappSimon är hantverk som genomsyras av en över 100 år lång historia.
undefined
LappSimons Skogshuggarkniv, en allroundkniv för vildmarksupplevelsen.
undefined
Vildmarkskåsa gör att kaffet smakar extra gott på utflykten.
Om LappSimon

Hos LappSimon finner du ett brett sortiment av anrika delikatessprodukter.

Hemsida: www.lappsimon.se
Telefon: 0920 - 25 45 55
E-post: info@lappsimon.se

Observera att LappSimon endast kan leverera delikatesslådor inom Norr- och Västerbotten med hemleverans (Umeå samt även Sundsvall för upphämtning på Bussgodsterminal). Övriga Sverige hänvisas till deras torkade produkter för att njuta av hantverket.