Annonssamarbete med Swedol

Succéetablering för Swedol: ”Bodensarna är bra på att handla lokalt”

Kolla in i den populära butiken i Boden – här finns det mesta inom bygg och industrisegmentet. ”Många kunder kommer in två till tre gånger dagligen”, säger Martin Öhman, regionchef övre Norrland.

Martin Öhman, regionchef övre Norrland och Charlotte Berggren, store manager.

Martin Öhman, regionchef övre Norrland och Charlotte Berggren, store manager.

Foto: Content Studio, NTM Media

Native2024-10-07 01:00
Detta är ett annonssamarbete.

Under början av året slog Swedol upp sina portar och har sedan dess blivit varmt välkomnade av bodensarna. Swedol anpassar sitt sortiment efter varje ort och i Boden är de tre största segmenten bygg, industri och skyddskläder/skyddsutrustning. Charlotte Berggren, store manager, förklarar att butiken varit efterlängtad.

– Många behövde tidigare åka till Luleå för att handla men nu kan de inom tio minuter komma till oss i stället. Bodensarna är bra på att handla lokalt, säger Charlotte och fortsätter:

– Vi vill att våra kunder ska trivas här och jobbar ständigt på att bli bättre genom att anpassa oss efter deras önskemål. På tal om att trivas så hör det inte till ovanligheten att vi bjuder på frukost, fika eller korvlunch.

Snart är det dags för den stora Swedoldagen! Läs mer om den här!

undefined
"Många behövde tidigare åka till Luleå för att handla men nu kan de inom tio minuter komma till oss i ställe", säger Charlotte Berggren.

Klicka här att läsa mer om Swedol Boden och se öppettider!

Swedol är en komplett leverantör till de flesta yrkeskategorier. Oavsett som du är målare, elektriker, kökspersonal eller svetsare kan du lämna butiken med det mesta du behöver. 

– Både privatpersoner och företag handlar hos oss. Privatpersoner köper ofta verktyg, skruvar, kläder och städprylar. Företag hittar i princip allt som krävs för att deras dagar ska gå runt, säger Charlotte. 

undefined
undefined
undefined

Utökar öppettiderna
Martin Öhman, regionchef övre Norrland berättar att Swedol tror på Boden och en positiv utveckling av företagsklimatet många år framöver. 

– Bodens kommun sticker verkligen ut med hur positiva de är till näringslivet. De har stöttat oss direkt sedan vår första dialog, säger Martin.

Swedol i Boden har inte varit öppet ett helt år ännu men har redan beslutat att utöka öppettiderna och anställa mer personal för att kunna matcha kundernas behov. 

– Etableringen har gått över förväntan och vi vill ge ett stort tack till alla kunder som väljer att handla hos oss, säger Martin.

Vill du veta mer om Swedol? Klicka här!

undefined
"Bodens kommun sticker verkligen ut med hur positiva de är till näringslivet", säger Martin Öhman.
Swedoldagen

22a oktober är det dags för festliga Swedoldagen. Det kommer bjudas på lunch och fika, exklusiva rabatter och leverantörer kommer vara på plats och visa sina produkter.

Mer info om Swedoldagen här!

Hemsida: https://www.swedol.se/swedol-boden

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på NSD.